top of page

PLANT-BASED FOOD CAN BE DELICIOUS AND VARIOUS!

We search for the world best vegan food and supply it to the Finnish market.

Ecolink on toiminut vuodesta 2015, jolloin perustajat ryhtyivät vegaaneiksi ja alkoivat toimittaa vegaanisia elintarvikkeita kauppaketjuille ja HoReCa-alan yrityksille. Ensimmäiset tuotteemme olivat kymmenkunta kasvirasvavalmistetta, joista valikoimamme on kasvanut hiljalleen yli 60 eri tuotteeseen ja 15 tuotemerkkiin. Kasvatamme valikoimaamme edelleen markkinakysynnän mukaan.

BESTSELLERS

Heaply vaahtokarkit ja suklaamantelit

Heaply vaahtokarkit ja suklaamantelit

Superherkulliset uutuudet Heaply suklaamantelit ja suklaakuorrutteiset banaani ja mansikkavaahtokarkit. Sopivat vegaaneille.

Kasviperäiset pursotettavat vispivaahdot

Kasviperäiset pursotettavat vispivaahdot

Schlagfixin vispivaahdot ovat heti valmiit käytettäviksi. Syksy 2022 uutuus - suklaanmakuinen vispivaahto.

Vegan deli pate mustapippurimainen

Vegan deli pate mustapippurimainen

Kasviperäinen, mustapippurin makuinen pate. Ihanteellinen leivänpäälliseksi, kivan mausteinen. Kokeile myös Vegan deli Naturel.

Snack !T Original ja Piri Piri snacksit

Snack !T Original ja Piri Piri snacksit

100% kasviperäiset kabanossi-snackit! Vie nopeasti näläntunteen esim. urheilusuorituksen jälkeen. Loistavia juomien esim. olueen kaveriksi!

Valsoia hasselpähkinälevitteet

Valsoia hasselpähkinälevitteet

Palmuöljytön ja maidoton vaihtoehto suositulle hasselpähkinälevitteelle. Nyt uutuus myös 200g Valsoia La Crema ilman lisättyä sokeria.

Soija-viherpippurileikkeleestämme valmistuu herkullinen voileipä. Muistuttaa maultaan perinteistä lauantaimakkaraa, mutta on täysin kasviperäinen, sopii vegaaneille.

Vegaanina tai kasvissyöjänä sinun ei enää tarvitse miettiä pää puhki, mitä kokata tai mistä ostaa ruokaa. Varmistimme, että laadukas, mutta samalla herkullinen kasvisruoka ilmestyy kauppahyllyille kautta maan. Valitsimme parhaat sinulle ja perheellesi. Vegaaniruokakin voi olla herkullista ja monipuolista.

Yritys perustettiin vuonna 2015, kun perustajat - Maxim ja Tanja - päättivät ryhtyä vegaaneiksi. Tuolloin kasvipohjaisten elintarvikkeiden valinta kaupoissa oli niukkaa ja yksinkertaista, joten Tanja ja Maxim perustivat oman yrityksen, joka etsisi parhaita vegaanituotteita maailmalta ja tarjoaisi niitä Suomen ruokakauppojen hyllyille.

 

Vuosien saatossa yritys on kasvanut, laajentunut ja saavuttanut maineen luotettavana toimittajana. Vuonna 2021 Ecolink ei ole enää pelkkä pieni perheyritys vaan liittyy Kale United -yhtiöön, mikä tarkoittaa, että parin seuraavan vuoden aikana yritys kasvaa entisestään ja on yksi suurimmista vegaaniruoan toimittajista paitsi Suomessa, myös Ruotsissa. Olemme aina avoimia yhteistyölle!

we.jpg

BLOG

No posts published in this language yet
Once posts are published, you’ll see them here.

JOIN US

bottom of page