top of page

Сheese The Queen - Vegaanijuustot herkkusuille

Vuonna 2017 Bulgariassa luotiin Cheese The Queen -brändi, jonka perusti Vera Tinkova. Cheese The Queenin ytimessä on sitoutuminen korkealaatuisten terveellisten tuotteiden luomiseen, hienolla maulla.

”Tuotteemme ovat toimivia, koska ne sisältävät probiootteja — raakana ne auttavat ylläpitämään terveen mikrobiomin. Grillattuna ne tarjoavat unohtumattoman herkullisen pähkinäisen maun ja lisäävät proteiinia. Tuotteemme ovat ihanteellisia ihmisille, joilla on aktiivinen elämäntapa, mutta jotka haluavat kokea jännitystä kokeilemalla uutta terveellistä ja luonnon mukaista ruokaa. Mitä paremmin ihmiset syövät, sitä paremmalta he näyttävät", — sanoo Vera.

Innostunut ruokayrittäjä Vera Tinkova valmistui kahdesta kuuluisimmasta kasvi- ja raaka elintarvikeakatemiasta ennen startup-yrityksensä käynnistämistä. Hän oli erityisen kiinnostunut työskentelystä entsyymi- ja raakaravinnon kanssa niiden erinomaisten ominaisuuksien ja terveyshyötyjen vuoksi.”Sain inspiraation Berliinissä ollessani, missä autoin ystäviäni avaamaan ensimmäisen juustoravintolan, ja sitten aloin kokeilla. Kuinka luoda tuote esitellessään innovaatioita, jolla on kaikki herkkuruokien ominaisuudet? Olen etsinyt tapoja yhdistää toiminnallisia ainesosia hyviin ravintoarvoihin, jotka edistävät terveellistä ja kestävää elämäntapaa."

Hakujen tuloksina on kokoelma kuudesta uskomattomasta Cheese The Queen -vegaanijuustosta: Tryffeli, Vihreäpippuri, Rosepippuri, Musta valkosipuli, Classic ja Kurkuma.Vera rakensi tehtaansa entiselle maitotilalle osoittaakseen, että se on osa ruoan kehitystä ja tulevaisuutta, mukauttamalla ihmisten elintarviketarpeita ja suojelemalla planeettaamme.


Voit maistella näitä herkullisia juustoja ostamalla Joulun rajoitetun erän. Tarjous voimassa rajoitetun ajan, kiirehdi! Tämä setti on loistava lahja. Ota mukaan kylään lähtiessäsi vegaaniset Cheese The Queen juustot ja pullo viiniä tuliaiseksi.


Voit myös kokeilla herkullisia reseptejä, jotka Vera itse toimitti ystävällisesti meille: Vauvaperunasalaatti ja Paistettu vegejuusto grillatuilla viinirypäleillä ja rosmariinilla.


Hyvää ruokahalua!

bottom of page