top of page

Croissanteja kuten Pariisissa!

Maanantaiaamu, ranskalainen croissant ja kahvi! La Boulangère tarjoaa tuotteita vegaaneille ja fleksaajille, jotka haluavat nauttia ranskalaisista croissanteista vaarantamatta vakaumuksiaan.

Croissantit ovat ihmiskunnan rakastetuimpia leivonnaisia - rapeat, kevyet ja ilmavat, erilaisilla täytteillä täytetyt .. jo pelkkä sana croissan välittömästi synnyttää mielikuvan aamiaisesta parvekkeella, josta on näkymät Eiffel-tornille.


Luulitko, että Ranska on croissantien synnyinpaikka? Eipä ole. Croissanttien syntymäpaikka on Wien. Ranskalaiset inspiroituivat wieniläisestä herkusta ja veivät taikinareseptin täydellisyyteen, jättäen vain muodon muuttumattomana. Vasta 1900-luvun alussa maailma näki juuri sellaisen croissantin, millaisena tunnemme sen nyt.

Vegaaniset croissantit La Boulangère valmistajalta antaavat mahdollisuuden nauttia tästä täydellisestä, kevyestä ja ilmavasta herkusta, ja perinteisten ranskalaisten leipomoiden tuoksusta.Maidoton

Kananmunaton

Palmuöljytön

Soijaton


La Boulangère croissantit, ovat valmistettu laadukkaista raaka-aineista ja pohjana käytetty sheavoita, joka tekee leivonnaisistamme pehmeitä ja tuoreita kuin suoraan uunista. Maista ja ylläty, miten hyviä croissantimme ovat. Suosittelemme lämmittämään croissantit uunissa pari minuuttia ennen käyttöä, ja kokeilemaan niitä erilaisten täytteiden kanssa kuten hillon tai kinkkun kanssa.


Meiltä löytyy täytettyjen croissanttien resepti: Croissant kirsikkatomaateilla ja basilikalla. Näihin rakastut varmasti ja hyvästä syystä!

bottom of page