top of page

Good & Green - lihalajitelma vegaaneille!

Jos luulet, että ei voi nauttia lihalajitelmasta vegaanina, olet väärässä. Valikoimastamme löydät Mopur®-teknologialla hienoja herkullisia carpaccion-, pepperonin- ja savukinkunmakuisia kasvisleikkeleitä.

Mitä Mopur® on?

Se on vaihtoehto tofulle, joka keksittiin Italiassa 90-luvulla. Se koostuu fermentoidusta seoksesta vehnägluteenia ja kikherne- tai lupiinipapujauhoja. Käymisen aikana gluteenipitoisuus laskee. Vehnän ja kikherneen sekoituksen ansiosta tuotteessa on myös korkea proteiinipitoisuus. Toinen hieno ominaisuus Mopurissa on, että se voidaan leikata erittäin ohuiksi viipaleiksi, aivan kuten italialainen prosciutto!


Käyminen on tuotantoprosessin pääkohta. Käymisen aikana muovautuu erilaisia aineita, jotka määräävät aromin, säilyvyyden ja mikä tärkeintä, antavat tuotteelle hyvän maun. Nämä valmistusprosessin vaiheet antavat kaikille Good & Green -tuotteille tyypilliset ravitsemukselliset ja aromiominaisuudet. Testin biologisen kehityksen seurauksena vaaditaan pidempi käymisaika, mutta saadaan tuotteita, joilla on erinomaiset aistinvaraiset ominaisuudet.


Good & Green kasvisleikkeleet

Kasvispohjaisia Good & Green viipaleita valmistetaan vain luonnollisista ainesosista. Jokainen herkullinen annos sisältää noin 30 % proteiinia ja alle 9 % rasvaa.


Merkkitävä maku ja tuoksu, ainutlaatuinen pintarakenne, erinomainen leikkele, pidempi säilyvyysaika, korkea proteiinipitoisuus, alhainen sokeripitoisuus, ilman geenimuunneltuja organismeja, luomu, ei palmuöljyä.

Näillä ominaisuuksilla on uskomaton ravintoarvo ja ne tekevät Good & Green kasvisleikkeleistä ravitsevan, kevyen ja monipuolisen ruoan, joka sopii kaikille!


Carpaccio Flavoured

Klassinen Carpaccio - ruokalaji ohuiksi leikatuista raakalihaviipaleista. Ruokalaji "keksittiin" vuonna 1950 Italiassa ja se nimettiin Vittore Carpaccion - renessanssitaiteilijan mukaan. Carpaccio leikataan niin ohuiksi viipaleiksi, että sen voi tehdä joko erikoiskoneella tai hyvin teroitetulla veitsellä.Good&Green Carpaccio viipaleet on maukas vegaaninen lihan vaihtoehto - verraton herkku, joka muistuttaa teille italialaisen carpaccion erehtymättömästä mausta - aitoa italialaista makua! Loistava lisä vegaanisille juustolaudoille, ja niistä tulee myös herkullinen voileipätäyte. Ne ovat tervetullut lisä pastaan ​​ja pizzoihin.


Jokaisessa pakkauksessa 13 laadukasta vegaaniviipaletta proteiinipitoisia herkkuja.

Ainesosat


Vesi, VEHNÄgluteeni (34%), durum VEHNÄjauho (8%), auringonkukkaöljy, luontaiset aromit, väriaine: punajuuri punainen, happo, suola, VEHNÄjauho, herneproteiini, hapantaikina, valkopippurijauhe, valkosipulijauhe.


Allergeenitiedot: sisältää VEHNÄÄ (GLUTEENIA). Saattaa sisältää LUPIINIA.


Pepperoni Flavoured

Pepperoni on Etelä-Italiassa valmistettu mausteinen salamilajike. Sana pepperoni on monikko italian sanasta pepperone, joka tarkoittaa paprikaa. Jos haluat tilata amerikkalaisen version pepperonista Italiassa, tayttyy kysyä salame piccantea tai salamino piccantea, ja pepperonipizzan italialainen nimi on pizza alla diavola.Good&Green Pepperoni -viipaleet ovat uusi tapa nauttia liha-alkupaloja. Täynnä makua, tämä vegaaninen lihan vaihtoehto on rohkea, hieman pistävä ja antaa periksi kevyen savuisen maun, jota voimme odottaa pepperonilta - kirkkaan punaista täydellisyyttä! Muistatko italialaisen Salamino Piccante? Sitten tämä on teille!


Mielestämme Good&Green Pepperoni Slices on loistava lisä vegaanisille juustolaudoille sekä herkullinen voileipätäyte. Ne ovat myös tervetullut lisä pastaan ja pizzoihin.


24 viipaletta laadukkaita vegaanisia herkkuja, valmistettu hapantaikinalla, selvä pepperonin maku, paljon proteiinia.

Ainesosat


Vesi, VEHNÄgluteeni (35%), luonnolliset aromit, durumVEHNÄjauho (7%), kikhernejauho, ekstraneitsytoliiviöljy, väriaine: punajuuriväri, suola, pehmeä VEHNÄjauho, chilijauhe, hapantaikina, auringonkukkaöljy, valkosipulijauhe.


Allergeenitiedot: Sisältää VEHNÄÄ (GLUTEENIA). Saattaa sisältää LUPIINIA.


Smocked Ham Flavoured

Kinkku — suolattu ja savustettu liha. Ensimmäiset maininnat kinkusta löytyivät 1700-1800-luvun keittokirjoista. Mutta suolalihaa valmistettiin jo Rooman valtakunnassa, 1. vuosisadalla eKr. Marcus Terentius kuvaili sen tuotantotekniikkaa. Jos hän tietäisi, että 2000-luvulla hänen niin paljon rakastamalla kinkulla on vegaani vaihtoehto.Good&Green Smoked Ham -viipaleita on uusi tapa nauttia liha-alkupaloja. Tämä aromaattinen vegaaninen lihan vaihtoehto muistuttaa tyypillistä savustetun kinkun makua - intensiivisin! Muistatko italialaista prosciuttoa? Sitten tämä on sinua varten!


Good & Green Smoked Ham Slices ovat loistava lisä vegaanisille juustolaudoille ja niistä tulee herkullinen voileipätäyte. Ne ovat myös loistavia lisäyksiä pastaan ja pizzaan.


13 laadukasta vegaanista herkkuviipaletta, valmistettu hapantaikinalla, intensiivinen savustetun kinkun maku, ihana nauttia sellaisenaan tai kypsennettynä, paljon proteiinia.

Ainesosat


Vesi, VEHNÄGLUTEENI (30%), durumvehnäjauho (7%), kikhernejauho, luonnolliset aromit, extra-neitsytoliiviöljy, väriaine: punajuuripunainen, aromit, savuaromit, pehmeä vehnäjauho, suola, hapantaikina, auringonkukkaöljy, pippurijauhe, valkosipulijauhe.


Allergeenitiedot: saattaa sisältää jäämiä LUPIINEISTA JA SOIJASTA.

bottom of page