top of page

Sheese - herkullisiin hetkiin joka päivä!

Sheese kasvirasvavalmisteet eivät sisällä laktoosia ja gluteenia ja ovat Vegan-sertifioituja. Uuden sukupolven juustot valmistetaan kookosöljystä ja tuotteet eivät sisällä palmu- sekä hydrattua öljyä.

Sheese tuotteet ovat olleet laajalti esillä Euroopassa ja sen ulkopuolella yli 30 vuoden ajan. Niiden ainutlaatuisuus on useissa omalaatuisissa mauissa ja koostumuksissa, jotka ovat saaneet lukuisia palkintoja.


Sheese kasvirasvavalmisteet valmistetaan Free From Factory tehtaalla, joka sijaitsee Bute-saarella Skotlannissa. Tänään meillä on ilo esitellä teille muutamia juustotyyppejä ja jokaisesta varmasti löytyy mieluinen.


Palat

Etsitkö kasvipohjaista juustonkorviketta perinteisille sinihome- tai fetajuustolle? Tällöin suosittelemme kiinnittämään huomiota klassiseen makuun Blue Style Wedge. Sillä on terävä maku, mutta toisin kuin klassinen ranskalainen vaihtoehto se on maultaan miedompi, lisäksi on havaittavissa kermainen ja sienimäinen sivumaku, joka on tyypillinen sinihomejuustolle. Sopii erinomaisesti nautittavaksi hedelmien; kuten päärynöiden ja omenien kanssa, maistuu erityisen hyvin myös salaateissa.Tykkäätkö kreikkalaisesta salaatista? Meillä olisi sinulle Sheese Greek Style, joka sai vuonna 2016 pronssipalkinnon Saksassa parhaana korvikkeena kreikkalaiselle fetajuustolle. Parhaiten se sopii salaatteihin, mutta kokeile sitä myös viipaloituna leivän päällä muutaman tipan oliiviöljyä ja basilikan kanssa. Täydellinen nautinto!


Sheese Grilling Block – on yksi tuoreista uutuuksistamme. Tämä on erinomainen tuote grillaukseen ja paistamiseen. Leikkaa Grilling block viipaleiksi ja paahda ne molemmilta puolilta, kunnes ne saavat pintaansa kauniin kullanruskean värin. Lämmittäessä tämän vegejuuston todellinen luonne tulee esiin: sisus pehmenee herkulliseksi ja kevyt mintun maku nousee esille.


Levitteet

Haluamme esitellä teille 5 erilaista, ihananmakuista levitettämme. Jokainen niistä on ainutlaatuinen ja maistamalla kaikki sinun on vaikea valita vain yksi. Miksi suosia vain toinen, kun joka kerta voi nauttia eri makua.

Sheese Creamy original spread - maustamaton levite on samettisen pehmeä ja kermainen. Se tuo täyteläisyyttä esimerkiksi keittoihin, kastikkeisiin, juustokakkuihin ja sopii erinomaisesti uuniperunan täytteeksi.


Creamy garlic & herb spread - valkosipuli-yrttilevite. Sillä on valkosipulin ja yrttinen voimakas maku ja se muistuttaa perinteistä ranskalaista juustoa. Se sopii erinomaisesti niin croissantin väliin kuin ruisleivän päälle.Creamy sweet chilli spread - makean chilin makuinen levite on maultaan voimakas ja täyteläinen tulisen ruoan ystäville. Makea chili sopii käytettäväksi leivän, kaurarieskan tai pitaleivän päälle. Täydellinen dippikastike sipseille. Creamy chives spread – levite, missä luovasti yhdistyy ruohosipulin ja kerman maku. Valmista siitä maukas voileipä, lisää spagettiin tai uunissa paahdettuun kukkakaaliin. Se tuo takuulla ihanan kermaista koostumusta myös klassiseen parsa- ja papusosekeittoon.


Uutuus! Cheddar Style levite on maultaan runsas ja voimakas, et ehdi huomatakaan kun pakkaus on päässyt tyhjenemään. Cheddar on Britannian tunnetuin juusto ja sitä pidetään juustojen kiistattomana kuninkaana. Kokeile levittää sitä runsaasti leivän päälle, ruiskuta vielä pintaan hieman oliiviöljyä ja grillaa hetki. Tulos varmasti yllättää sinua. Vaihtoehtoisesti levitettä voi käyttää pizzapohjan päälle tai jopa lisätä sitä perunasoseen joukkoon.


Raasteet

Italian style parmesanraasteen rakenne on kova ja mureneva, kuten perinteisen italialaisen parmesaanin. Miten hienoa, että eläinperäisten juustojen valikoima yllättää laajuudellaan ja lähes kaikille juustolle löytyy myös vegaaninen versio. Sen maku on yllättävän pistävä ja täyteläinen, aavistuksen pähkinäinen ja mahdollisesti mausta löytyy aromikkaita ananaksen sävyjä. Esimerkiksi voit lisätä raasteen minestronekeittoon tai ripotella pizzan päälle. Täydellinen yhdistelmä syntyy kun sekoittaa parmesanraasteseen kirsikkatomaatit ja tuore basilika!Mature cheddar grated on kypsän cheddarin makuinen raaste, sopii sinulle jos rakastat täyteläistä makua. Tämän maun ei voi sekoittaa mihinkään muuhun. Lisää raasteen paahdetuun parsakaaliin tai keitetyn perunaan sekaan. Se sopisi mainiosti myös salaatteihin.


Mozzarella style grated raaste on erinomainen, kermainen ja pehmeä, pizzan paras ystävä. Sulaa hyvin, kuten kaikki Sheese kasvirasvaraasteet. Hanki rohkeasti, jos tykkäät vihreästä salaatista, sillä raaste lisää ruokaan mehevää täyteläisyyttä.


Meidän uutuudet- juustoviipaleet!


Tästä tuotesarjasta löytyy 4 herkullista makua, joista yksi on uniikki. Mozzarella, Mature ja Mild cheddar style ja maku, jota ei löydy mistään muualta, nimittäin Red Leicester style. Tämä on perinteinen englantilainen kova juusto, jonka nimi liittyy Leicesterin kaupunkiin ja juuston punertavan väriin.


Red Leicester valmistetaan samalla tavalla kuin Cheddar, ainoastaan valmistuksen aikana lisätään annattoa ( uute Etelä-Amerikasta, joka tehdään Achiote-puun hedelmän siemenistä), jonka ansiosta Red Leicester-juusto saa voimakkaan punaisen värin.


XVIII luvulla Red Leicester-juusto oli hyvin suosittu Lontoossa erikoisen kirkkaasta väristä ja ylellisestä mausta. Red Leicester - juusto on väriltään mandariini-keltainen, sillä on kova, vahamaisen kiinteä rakenne ja makea, mehukkaan pähkinäinen maku, joka voimistuu ikääntyessään.


Osta ja maista, nauti ja testaa eri tuotteita. Loppujen lopuksi Sheese tuotesarja on luotu juuri sinua varten!

bottom of page