top of page

Vegaaninen patee - kun olet kerran maistanut, et voi enää kieltäytyä

Huolimatta vegaaniruokien laajasta valikoimasta kauppojen hyllyillä, saamme silti usein kysymyksiä: onko vegaanista pateeta todella olemassa ja onko se herkullista?

On kyllä olemassa! On kyllä herkullista!

Vegaanipateista on tulossa yhä suositumpia ja ne ovat jo vakiintuneet parhaiden ravintoloiden ruokalistalle. Tämä ei ole yllättävää, koska erinomaisen maun lisäksi tällä ruokalajilla on koostumuksessaan kaikki tuotteiden hyödylliset ominaisuudet. Pateet vegaanituotteista on lisätodistus siitä, että vegaaniruoka on sekä terveellistä että uskomattoman herkullista.


Vegaaninen patee Vegan deli on yksi rakastetuimmista tuotteista, joita kirjaimellisesti hamstrataan. Kun olemme maistaneet sitä ensimmäistä kertaa, meillä ei ollut epäilystäkään - tuomme sen kauppoihin Suomessa. Tänään pateeta on saatavilla myymälöissä ympäri Suomen ja kerrotaanpa hieman lisää tästä tuotteesta.


Kuinka maukasta se on?

Kun kuulet sanan "patee", ajattelet "lihasta", eikö niin? Mitä jos tarjotaan kermainen, täyteläinen ja pörröinen rakenne, kuten todellisella klassisella lihapateella, mutta valmistettu kokonaan luomu- ja vegaanisista ainesosista?


Tässä on asiakkaidemme yleisimmät arvostelut: "Voi luoja kuinka herkullista se on!", "Onko se varmasti lihatonta?", "Ostan sen joka viikko". Ja usko minua, patee Vegan deli on kehumisen arvoinen.


Kun päätät siirtyä kokonaan tai osittain kasvispohjaiseen ruokavalioon, on olemassa muutamia ruokia, jotka jätetään pois ruokavaliosta kasviperäisten vastineiden puutteen vuoksi. Viime aikoihin asti patee on ollut yksi tällainen tuote, kunnes Vegan Deli -yritys loi ainutlaatuisen reseptin.Mistä se koostuu?

Pateen pääraaka-aineita ovat herneproteiini, rypsiöljy, vesi, paistettu sipuli, merisuola, luonnolliset aromit ja mausteet. Patee on valmistettu paitsi terveyttäsi ajatellen, myös ympäristöä kunnioittaen ja sen pakkaus on valmistettu kierrätysmateriaaleista. Patee soveltuu sekä vegaaneille että erityisruokavaliota noudattaville sekä terveydestä ja ravitsemushoidosta pitäville:


Soijaton

GMO-vapaa

Gluteeniton

Maidoton

Palmuöljytön

Ilman keinotekoisia väriaineita

Ei sisällä säilöntäaineita


Miten ja minkä kera sitä syödään?

Ruoat vihanneksista, palkokasveista, juureksista ovat uusi gastronominen trendi, jota suosivat paitsi kasvissyöjät, myös poikkeuksetta kaikki uusien makujen ja epätavallisten yhdistelmien etsijät. Vegaanipateet voivat olla pääruokana, alkupalana tai jopa jälkiruokana. Voit syödä niitä aamiaisella, välipalan aikana, teenjuonnin tai illallisen aikana — sillä ei ole mitään väliä, koska ne ovat herkullisia ja ravitsevia mihin aikaan päivästä tahansa!


Voit valmistaa hämmästyttävän juusto- ja salaattileivän. Voit valmistaa perinteisiä ranskalaisia kanapeeta pateen ja oliivin kanssa vartaalla. Ja voit miellyttää itseäsi ja läheisiäsi nopealla ja erittäin maukkaalla aamiaisella.


Ja muista, kasviperäiset ruoat voivat olla herkullisia ja monipuolisia! Tutustu tuotteisiimme ja valitse jotain erityistä itsellesi. Seuraa meitä somessa saadaksesi ensimmäisenä tiedon uusista tuotteista.


Bon appétit!

bottom of page