top of page

VEGO vegaaninen suklaa- makeiset tulevaisuutta ajatellen

Ostamalla VEGO:n tuotteita saat paitsi laadukkaan suklaan, mutta myös investoit tärkeisiin sosiaalisiin ja ympäristöllisiin hankkeisiin.

VEGO brändin kehittäminen lähti liikkeelle pieniin askeliin ja nykyään yritystä, jonka tuotevalikoima kasvaa jatkuvasti, tunnetaan ympäri maailmaa.


VEGO brändin tarina alkoi vuonna 2010, kun Jan Niklas Schmidt (Nik) päätti avata «VEGO Foodworld» nimisen, vegaanisen pikaruokaravintolan kotikaupungissaan Berliinissä. Melko nopeasti ravintolasta tuli hyvin suosittu vierailukohde sekä paikallisten asukkaiden, että turistien keskuudessa.


Ruokalistoja kehittäessään ja ravintolan kävijöiden palauteesta kävi ilmi, että todellisuudessa laadukasta vegaani suklaata ei löydy markkinoilta. Tämän kuultuaan, Nik päätti ryhtyä tuumasta toimeen ja lähti Italiaan opiskelemaan suklaan tuotantoa alan parhaimmilta toimijoilta.


Ollessaan Italiassa, Nik yhdessä italialaisen suklaamestarin kanssa kehitti VEGO- suklaapatukan kokonaisilla hasselpähkinöillä, jota kansainvälisellä tasolla varsin nopeasti julistettiin kaikkien aikojen isoimmaksi ja herkullisemmaksi vegaaniseksi suklaapatukaksi.


VEGO suklaan menestystarina on vaatinut määrätietoisuutta, aikaa ja kovaa työtä, joten Nik päätti keskittyä vegaanisten makeisten valmistukseen ja sulki ravintolansa ovet väliaikaisesti.


VEGO:lla tuotteiden laatu, maukkuus sekä niiden luoma makuelämys ovat etusijalla koko tuotantoketjun ajan, ja valmistuksessa käytetään vain huolella valitut orgaanisia raaka-aineita; hasselpähkinätahna, kaakaovoi, mantelitahna ja jauhettu vanilja. Olemme ylpeitä siitä, että kaikki tuotteet valmistetaan ilman soija- ja palmuöljyä ja kaiken huipuksi ne pakataan biohajoavaan kääreeseen!


Klassinen VEGO suklaapatukka


150 grammaa puhdasta nautintoa! Samettisen pehmeää pähkinätahna, kaakaomassa, paahdetut hasselpähkinät ja ripaus vaniljaa ovat ainekset joista syntyy ylellinen “pieni ihme”. Ehdottomasti tutustumisen arvoinen herkku.


VEGO mini suklaapatukkaSama koostumus, mutta pienempi versio. Erinomainen niille, jotka haluavat pitää lisättyjen sokereiden päivittäisen saannin hallussa. Maista ja ihastu!


White almond blissVastustamattoman herkullinen kokonaisuus! Suklaalevy, jossa lumoava mantelitahna, kaakaovoi, vanilja ja paahdetut mantelipalat yhdistyvät nautinnolliseksi makuelämykseksi.


VEGO brändi on saanut monia kansainvälisiä palkintoja parhaana vegaanisuklaana:


2015 - UK VEGAN AWARDS

2015 - WINNER POLL 2015 / BE

2016 - VEGAN AWARD UK

2017 - VEGAN FOOD UK AWARD

2017 - VEGFEST UK AWARD

2019 - VIVA !AWARD

2020 - NOURISH


VEGO:n ideologiaan kuuluu tasavertainen ja kunnioittava suhtautuminen paitsi eläimiin, myös luontoon ja ihmisiin. Joka vuosi yritys lahjoittaa vähintään 10% tuotosta pieniin ja isoihin yrityksiin, jotka omalla toiminnalla edistävät eläinten hyvinvointia, lisäävät tietoisuutta ja suojelevat luontoa sekä huolehtivat ihmisten oikeuksista. Ostamalla VEGO:n tuotteita olet mukana tukemassa tärkeitä sosiaalisia projekteja!


Yhdessä VEGO –brändin kanssa haluamme tehdä maailmasta aavistuksen verran paremman paikan ja samalla hemmotellen asiakkaitamme parhaalla suklaalla.

bottom of page