top of page

Appelsiini-puolukkapiirakka

Appelsiini-puolukkapiirakka on helppo, ravitseva ja erittäin herkullinen piirakka kahvin seuraksi. Herkullinen piirakkamme soveltuu myös maidottomaan ja kananmunattomaan ruokavalioon.

Työaika: 60 min Annokset: 10 annosta Kategoria: Leivonta


Ainekset

Pohja


3dl Vehnäjauhoja

½dl Vehnäleseitä

1tl Leivinjauhetta

1tl Vaniljasokeria

½dl Sokeria

1dl Rypsiöljyä


Täyte


1tl Vaniljasokeria

2dl Puolukkaa


Päälle


½dl Vehnäleseitä

½dl Vehnäjauhoja

½dl Fariinisokeri

2rkl rypsiöljyä


Valmistusohje

Kuumenna uuni 200 asteiseksi. Voitele piirakkavuoka öljyllä.

Sekoita keskenään kulhossa pohjan ainekset. Painele taikina piirakkavuoan pohjalle ja reunoille.


Yhdistä täytteen ainekset keskenään. Sekoita. Kaada seos taikinan päälle.


Yhdistä toisessa kulhossa vehnäleseet, vehnäjauhot, fariinisokeri ja öljy. Ripottele tuorejuusojen päälle. Paista piirakka uunin keskitasolla 35min. Anna jäähtyä ja asettua 15 min. Tarjoile.



114 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comentarios


bottom of page