Appelsiini-puolukkapiirakka

Appelsiini-puolukkapiirakka on helppo, ravitseva ja erittäin herkullinen piirakka kahvin seuraksi. Herkullinen piirakkamme soveltuu myös maidottomaan ja kananmunattomaan ruokavalioon.

Työaika: 60 min Annokset: 10 annosta Kategoria: Leivonta


Ainekset

Pohja


3dl Vehnäjauhoja

½dl Vehnäleseitä

1tl Leivinjauhetta

1tl Vaniljasokeria

½dl Sokeria

2prk Sheese Creamy original juustoa

1dl Rypsiöljyä


Täyte


2prk Sheese Creamy original juustoa

1tl Vaniljasokeria

2dl Puolukkaa


Päälle


½dl Vehnäleseitä

½dl Vehnäjauhoja

½dl Fariinisokeri

2rkl rypsiöljyä


Valmistusohje

Kuumenna uuni 200 asteiseksi. Voitele piirakkavuoka öljyllä.

Sekoita keskenään kulhossa pohjan ainekset. Painele taikina piirakkavuoan pohjalle ja reunoille.


Yhdistä täytteen ainekset keskenään. Sekoita. Kaada seos taikinan päälle.


Yhdistä toisessa kulhossa vehnäleseet, vehnäjauhot, fariinisokeri ja öljy. Ripottele tuorejuusojen päälle. Paista piirakka uunin keskitasolla 35min. Anna jäähtyä ja asettua 15 min. Tarjoile.



62 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki