Brownie Valsoia hasselpähkinälevitteellä

Brownie on amerikkalainen kostean mehevä suklaaleivonnainen. Brownie on helppo resepti suklaanhimoon, ja kaiken lisäksi leivonnainen on vegaaninen ja gluteeniton. Parhaimmillaan herkku on, kun jätät sen sisältä rohkeasti pehmeäksi.

Työaika: 40 min Annokset: 15 annosta Kategoria: Leivonta


Ainekset

200g Valsoia La Crema tai Valsoia La Crema sokeriton ½dl Öljyä 1dl Sokeria 3dl Kasvipohjaista juomaa esim mantelimaito 3dl Vehnäjauhoja 1rkl Kaakaojauhetta 1tl Leivinjauhetta Ripaus suolaa


Pintaan


Vaniljakastike ja tuoreita vadelmia


Valmistusohje

Kaada La Crema kulhoon ja lisää joukkoon öljy, kasvismaito sekä kuivat aineet. Sekoita taikina tasaiseksi.


Levitä leivinpaperilla vuorattuun uunivuokaan ja paista 175 asteessa 30min.


Anna jäähtyä ja tarjoile vaniljakastikkeen ja vadelmien kanssa.


79 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki