Croissantti kirsikkatomaattien ja tuoreen basilikan kera

Resepti sopii aitojen ranskalaisten leivonnaisten ystäville. Niin helppoa ja niin herkullista! Saisiko santsin?

Työaika: 7 min Annokset: 2 annosta Kategoria: Alkuruoka


Ainekset

2 La Boulangère -croissantia 3 kirsikkatomaattia Oliiviöljyä Basilikanlehtiä


Valmistusohje

Leikkaa La Boulangere -croissantit kahtia, asettele ne leivinpaperin päälle ja laita 150 asteeseen esilämmitettyyn uuniin vain pariksi minuutiksi. Hienonna tomaatit ja revi basilikanlehdet. Ota tuoksuvat croissantit uunista ja ripottele päälle oliiviöljyä, voit lisätä hieman suolaa. Ripottele päälle tomaatteja ja koristele basilikanlehdillä. Jos haluat tehdä mausta voimakkaamman — lisää parmesaanijuustoa. Jaa… Muista keittää tuoretta kahvia!

9 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki