Gluteeniton vegaaninen tiramisu

Tiramisu hurmaa paitsi maullaan myös sievällä ulkonäöllään. Vegaaninen ja gluteeniton reseptiikka varmistaa, että kaikenlaiset herkuttelijat pääsevät nautiskelemaan tiramisusta.

Työaika: 240 min Annokset: 10 annosta Kategoria: Jälkiruoka


Ainekset

500g Schlagfix Mascarpone

18 - 20 kpl Vegaaniset Ladyfingers-keksit

3 Kananmunan korvaajan annosta (esim. No Egg)

1,5 dl Vahvaa espressoa

1-2 rkl Amaretto likööriä

80g Tomusokeria

Kaakaojauhetta ja tumman suklaan lastuja koristeluun


Valmistusohje

Keitä kahvi ja jätä se sivuun jäähtymään. Sekoita Amaretto sellaiseen määrään vettä, jotta sinulla olisi riittävästi liuosta Ladyfingers-keksien kostuttamiseen.


Valmista No Egg korviketta, ohjeiden mukaisesti, kolmen kananmunan verran. Vatkaa korvike ja tomusokeri kunnes massasta tulee vaalea ja kuohkea. Lisää Schlagfix use like Mascarpone ja sekoita tasaiseksi vaahdoksi.


Aseta keksit kulhon pohjalle, kostuta ne kunnolla kahvilla ja amarettoliuoksella, lisää päälle täyte. Toista muutaman kerran siten, että viimeisenä kerroksena on täyte.


Ripottele kaakao tasaisesti ja koristele suklaalastuilla. Anna jäähtyä jääkaapissa noin noin 3-4 tuntia ennen tarjoilua.

45 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki