Gratinoitu kasvisvuoka

Miksi kasvikset ovat hyviä? Ne ovat terveellisiä ja vähäkalorisia, maukkaita ja ravitsevia. Niiden kanssa sopii niin tuoreet kuin pakastetut vihannekset.

Työaika: 30 min Annokset: 6 annosta Kategoria: Pääruoka


Ainekset

400 g kukkakaali

200 g parsakaali

100 g paprikaa

¼ tl suolaa

½ tl pippurisekoitusta

2dl kaurakermaa

100g Sheese Mozzarellaraastetta


Valmistusohje

Paloittele kukkakaali lohkoiksi ja puolita ruusukaalit. Keitä kaaleja  kiehuvassa, suolalla maustetussa vedessä 5 - 10 min. Kaalit saavat jäädä  napakoiksi. Säästä keitinvesi pastan keittoon.


Keitä pasta kaalien vedessä muutamaa minuuttia alle pakkauksen ohjeajan.


Kuullota valkosipulia ja chilijauhetta hetken ajan rasvassa esim.  vokkipannulla. Lisää kaalit ja kypsennä ne pehmeäksi miedolla lämmöllä.


Murskaa tofu ja sekoita sitä kasviskermaan. Lisää Sheese levite sekä  ravintohiiva. Sekoita sauvasekoittimella paksuksi seokseksi.


198 katselukertaa0 kommenttia