Hasselpähkinäsuklaa-muffinssit

Muffinssit ovat monipuolisia leivonnaisia. Raaka-aineita muuttamalla niistä saa arkisia, juhlavia, suolaisia tai makeita. Muffinsseja on hurjan hauska leipoa vaikka porukalla, ja ne maistuvat jälkiruokana, välipalana ja jopa aamiaisella. Nappaa reseptin!

Työaika: 50 min Annokset: 8 annosta Kategoria: Leivonta


Ainekset

3,5 dl Vehnäjauhoja

½ dl Sokeria

1 tl Leivinjauhetta

1 dl Kookosrasvaa (sulaa)

½ dl Kasvismaitoa

200 g Valsoia la Crema Hasselpähkinälevite


Valmistusohje

Suuressa kulhossa sekoita huolellisesti jauhot, sokeri ja leivinjauhe.


Toisessa kulhossa sekoita keskenään rasvan ja kasvismaidon.


Yhdistä ainekset keskenään, lisää Valsoia Hasselpähkinäsuklaalevite ja sekoita huolellisesti kuohkeaksi massaksi.


Täytä muffinssivuoat kolmannekseen ja paista uunissa, 180 ° C: ssa, noin 20-25 minuuttia.


Tarkista kypsyys hammastikulla.


Nosta muffinssit uunista ja anna jäähtyä vähintään 15 minuuttia.



196 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki