Vegaaninen kakku voi olla iki-ihana näyttävä täytekakku. Kermainen hasselpähkinä ja suklaa muodostavat sellaisen humalluttavan herkullisen liiton!
Työaika: 15 min Annokset: 1 annos Kategoria: Kakkutäytteet
Ainekset
1dl Kaura- tai soijavispiä
½dl Sokeria
3 rkl Valsoia Hasselpähkinälevitettä (juustokakkuun - 1pss vegegel +1dl vettä)
Valmistusohje
Vispaa vegevispi kuohkeaksi vaahdoksi yhdessä sokerin kanssa. Lisää mascarpone ja vatkaa lisää, kunnes seos on tasaista ilman kokkareita.
Lisää hasselpähkinälevite ja vispaa hetki.
Jos teet juustokakkua, valmista Vegegel pakkausohjeen mukaan. Kaada hyytelöimisaine ohuena nauhana täytteen joukkoon. Jätä vegegel pois, mikäli valmistat täytekakkua.
Comments