Kaalipasta

Tykkäätkö pastasta? Sitten vegaani pasta kukka- ja ruusukaalilla on erinomainen vaihtoehto koko perheelle!

Työaika: 30 min Annokset: 6 annosta Kategoria: Pääruoka


Ainekset

2kpl Isoa porkkanaa 

500g kukkakaalia

300g ruusukaalia

400g pennepastaa tai fusillia

1rkl margariinia tai ruokaöljyä

3 valkosipulin kynttä hienonnettuna

½ tlchilijauhetta

1 pkt Sheese Creamy garlic & herb levitettä

1 pss Sheese Mature Cheddar Style raastetta

suolaa

2dl mustapippuria myllystä

kasviskermaa

100g maustamatonta tofua

2rkl ravintohiivaa


Valmistusohje

Paloittele kukkakaali lohkoiksi ja puolita ruusukaalit. Keitä kaaleja  kiehuvassa, suolalla maustetussa vedessä 5 - 10 min. Kaalit saavat jäädä  napakoiksi. Säästä keitinvesi pastan keittoon.


Keitä pasta kaalien vedessä muutamaa minuuttia alle pakkauksen ohjeajan.


Kuullota valkosipulia ja chilijauhetta hetken ajan rasvassa esim.  vokkipannulla. Lisää kaalit ja kypsennä ne pehmeäksi miedolla lämmöllä.


Murskaa tofu ja sekoita sitä kasviskermaan. Lisää Sheese levite sekä  ravintohiiva. Sekoita sauvasekoittimella paksuksi seokseksi.


33 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki