Kasvis kala-filee keitetyillä perunoilla ja kirsikkatomaateilla

Nopea ja suosittu vegaanisen kalafileen resepti. Riippumatta siitä, minkä lisukkeen valitset, illallinen tulee olemaan hieno.

Työaika: 25 min Annokset: 2 annosta Kategoria: Pääruoka


Ainekset

1 pakkaus (200 g) Frasig fiskfilé Astrid and Aporna 10 keskikokoista perunaa 2 oksallinen kirsikkatomaatteja suolaa tilliä pari salaatinlehteä oliiviöljyä


Valmistusohje

Kuumenna paistinpannu tai uuni, laita ”kala”-filee lämpenemään. Keitä perunat. Asettele filee salaatinlehtien päälle, asettele perunat sen viereen ja lorauta päälle hieman oliiviöljyä. Hienonna tilli ja ripottele perunoiden päälle. Laita oksallinen kypsiä kirsikkatomaatteja lautaselle. Illallinen on valmis! Hyvää ruokahalua!

52 katselukertaa0 kommenttia