top of page

Kasvisgratiini

Herkullinen kasvisgratiini kuorrutetaan Cheddar vegejuustolla ja gratinoidaan uunissa kauniin ruskeaksi. Kasvisgratiini valmistuu vaivattomasti satokauden herkullisimmista kasviksista.

Työaika: 50 min Annokset: 6 annosta Kategoria: Pääruoka



Ainekset

Parsakaali 200g

Kukkakaali 500g

Porkkana 2kpl

Kesäkurpitsa ½

Kaurakermaa 2dl

Suolaa ja mustapippuria

Tuoreita yrttejä (esim. rosmariini, basilika, timjami)


Valmistusohje

Lämmitä uuni 200 asteessa.


Pilko parsa ja kukkakaali kukinnoiksi. Paloittele porkkana ja kesäkurpitsa. Laita uunivuokaan ja sekoita kasvikset.


Sekoita sauvasekoittimella kaurakermaa ja Sheese levite. Kaada seos vuokaan kasvisten päälle. Ripottele pinnalle paksusti Sheese raaste.


Mausta suolalla ja pippurilla. Paista kasvisgratiini uunissa 40 minuuttia.


Ennen tarjoilua koristele kasvisgratiini tuoreilla yrteillä.

291 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
logo_text.png

Toimitamme kasvisruokaa

Suomen markkinoille

Tilaa uutiskirje

Kiitos tilauksesta!

Seuraa meitä

  • Instagram
  • Facebook
bottom of page