Kreikkalainen salaatti on klassikko. Siinä auringonkypsyttämät, tuoreet tomaatit, kurkku ja oliivit sekä makea sipuli tarjoillaan fetajuuston ja oliiviöljyn kanssa.
![](https://static.wixstatic.com/media/1f640e_e5db59cd0ea448178b79437fce587ee3~mv2.jpg/v1/fill/w_144,h_96,al_c,q_80,usm_0.66_1.00_0.01,blur_2,enc_auto/1f640e_e5db59cd0ea448178b79437fce587ee3~mv2.jpg)
Työaika: 25 min Annokset: 4 annosta Kategoria: Alkuruoka
Ainekset
1 - 2 lajia salaatinlehtiä
200 g kurkkua
250 g tomaatteja
1 punasipuli
200 g Kolios Vegan White
1 dl mustia oliiveja
tuoretta basilikaa
1 rkl oliiviöljyä
Valmistusohje
Huuhdo ja kuivaa/linkoa salaatinlehdet huolella. Suikaloi kuutioi kurkku. Halkaise tomaatit. Viipaloi sipuli.
Laita ainekset laakealle vadille. Lisää valutetut salaattijuustokuutiot, oliivit sekä hienonnettu basilika.
Lorauta päälle oliiviöljyä ja suolaa