top of page

Kreikkalainen salaatti

Kreikkalainen salaatti on klassikko. Siinä auringonkypsyttämät, tuoreet tomaatit, kurkku ja oliivit sekä makea sipuli tarjoillaan fetajuuston ja oliiviöljyn kanssa.

Työaika: 25 min Annokset: 4 annosta Kategoria: Alkuruoka


Ainekset

1 - 2 lajia salaatinlehtiä

200 g kurkkua

250 g tomaatteja

1 punasipuli

1 dl mustia oliiveja

tuoretta basilikaa

1 rkl oliiviöljyä


Valmistusohje

Huuhdo ja kuivaa/linkoa salaatinlehdet huolella. Suikaloi kuutioi kurkku. Halkaise tomaatit. Viipaloi sipuli.


Laita ainekset laakealle vadille. Lisää valutetut salaattijuustokuutiot, oliivit sekä hienonnettu basilika.


Lorauta päälle oliiviöljyä ja suolaa

125 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
logo_text.png

Toimitamme kasvisruokaa

Suomen markkinoille

Tilaa uutiskirje

Kiitos tilauksesta!

Seuraa meitä

  • Instagram
  • Facebook
bottom of page