Kurpitsa-lehtikaalitorttu

Lehtikaali-kurpitsapasta on nopea arkiruoka.Pastan joukkoon sekoitetaan uunissa paahdettuja kasviksia ja vegejuustoa. Katso tämä ja monet muut reseptit.

Työaika: 40 min Annokset: 4 annosta Kategoria: Leivonta


Ainekset

Pohja


150 g Suolaisia keksejä

50 g Kaurahiutaleita

4 Ruokalusikallista kookosöljyä, sulatettuna

2 Ruokalusikallista tahinia

2 tl Yrttisekoitusta


Täyte


1 Punainen sipuli, viipaloitu

1 tl Oliiviöljyä

½ Myskikurpitsa, kuutioitu

Kourallinen lehtikaalia

1 tl Pippuria

1 tl Balsamiviinietikka

Mustapippuri ja suola

100g Sheese Creamy original

1 rkl Maissijauhoa

1 tl Yrttisekoitusta

50g Sheese Blue style


Valmistusohje

Murskaa keksit tehosekoittimessa, heitä joukkoon muut pohja-ainekset ja vatkaa tasaiseksi seokseksi. Painele taikina piirakkavuoan pohjalle ja reunoille n. 2 - 3 cm:n korkeuteen ja aseta sivuun odottamaan.


Lorauta pannulle tilkallisen öljyä ja kuullota sipulit. Lisää myskikurpitsapalat, lehtikaali, paprika, balsamiviinietikka ja mausteet.

Kypsennä vielä 5-10 minuuttia, kunnes kaikki vihannekset karamellisoitu hieman.


Lisää vihannesten sekaan Sheese Creamy original, maissijauhot, 3 ruokalusikallista vettä, yrttiseos ja sekoita hyvin.


Kuumenna uuni 180 asteeseen ja esipaista pohja noin 10 minuuttia.

Kaada täyte piirakkapohjaan. Ripottele pieniä paloja Sheese Blue style täytteen päälle. Paista uunissa seuraavat 25 minuuttia, kunnes pinta on kauniin kultainen. Nauti lämpimänä tai kylmänä.



96 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki