Lämmin avokadokeitto tuorejuustolla

Suosikkihedelmä avokado päätyy usein salaattiin, leivälle tai smoothien joukkoon mutta taipuu myös keitoksi. Avokadokeitto on ihanan raikas lounasruoka vaikka töihin mukaan otettavaksi.

Työaika: 15 min Annokset: 2 annosta Kategoria: Alkuruoka


Ainekset

4 Kypsää avokadoa

2 rkl Sheese Creamy chives -juustoa

2 dl Kasviskermaa

1 Purjo pala

1 Valkosipulin kynsi

2 rkl Oliiviöljyä

4 dl Vettä

1 Kasvisliemikuutiota

4 tl Sitruunamehua

Pippuria

Suolaa


Valmistusohje

Hienonna purjo ja valkosipulin kynsi. Kuullota ne suoraan kattilassa oliiviöljyssä. Lisää vesi, kasviskerma ja kasvisliemikuutio. Kiehauta.


Sekoita avokadojen hedelmäliha ja sitruunamehu sauvasekoittimella. Lisää Sheese Creamy chives -vegejuusto. Yhdistä aineet. Mausta suolalla ja pippurilla. Tarjoa heti ja nauti!


!!! Avokado ei pidä kuumentamisesta, joten älä keitä keittoa enää avokadon lisäämisen jälkeen.



65 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki