top of page

Lämmin avokadokeitto tuorejuustolla

Suosikkihedelmä avokado päätyy usein salaattiin, leivälle tai smoothien joukkoon mutta taipuu myös keitoksi. Avokadokeitto on ihanan raikas lounasruoka vaikka töihin mukaan otettavaksi.

Työaika: 15 min Annokset: 2 annosta Kategoria: Alkuruoka


Ainekset

4 Kypsää avokadoa

2 rkl Sheese Creamy chives -juustoa

2 dl Kasviskermaa

1 Purjo pala

1 Valkosipulin kynsi

2 rkl Oliiviöljyä

4 dl Vettä

1 Kasvisliemikuutiota

4 tl Sitruunamehua

Pippuria

Suolaa


Valmistusohje

Hienonna purjo ja valkosipulin kynsi. Kuullota ne suoraan kattilassa oliiviöljyssä. Lisää vesi, kasviskerma ja kasvisliemikuutio. Kiehauta.


Sekoita avokadojen hedelmäliha ja sitruunamehu sauvasekoittimella. Lisää Sheese Creamy chives -vegejuusto. Yhdistä aineet. Mausta suolalla ja pippurilla. Tarjoa heti ja nauti!


!!! Avokado ei pidä kuumentamisesta, joten älä keitä keittoa enää avokadon lisäämisen jälkeen.



84 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page