top of page

Mansikkakakku

Vegaaninen mansikkakakku kruunaa päivän tai juhlan. Kakakun raaka-aineet ovat yksinkertaiset: suklapohja, mascarpone ja mansikat.

Työaika: 30 min Annokset: 6 annosta Kategoria: Jälkiruoka


Ainekset

Suklaakakkupohja

500 g mansikoita

200 g soijavispiä

50 g sokeria


Valmistusohje

Kuutioi mansikat. Vatkaa vispi ja sekoita joukkoon mascarpone ja sokeri. Täytä konditoriapussi vaahdolla ja koristele kakkupohja. Ripottele pinnalle mansikat. Valmistusaika kestää noin 30 minuuttia.

222 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
logo_text.png

Toimitamme kasvisruokaa

Suomen markkinoille

Tilaa uutiskirje

Kiitos tilauksesta!

Seuraa meitä

  • Instagram
  • Facebook
bottom of page