Vegaaninen mansikkakakku kruunaa päivän tai juhlan. Kakakun raaka-aineet ovat yksinkertaiset: suklapohja, mascarpone ja mansikat.
![](https://static.wixstatic.com/media/1f640e_802b1cfa9e324dd8a5c881189d8f4fc0~mv2.jpg/v1/fill/w_144,h_96,al_c,q_80,usm_0.66_1.00_0.01,blur_2,enc_auto/1f640e_802b1cfa9e324dd8a5c881189d8f4fc0~mv2.jpg)
Työaika: 30 min Annokset: 6 annosta Kategoria: Jälkiruoka
Ainekset
Suklaakakkupohja
500 g mansikoita
200 g soijavispiä
50 g sokeria
Valmistusohje
Kuutioi mansikat. Vatkaa vispi ja sekoita joukkoon mascarpone ja sokeri. Täytä konditoriapussi vaahdolla ja koristele kakkupohja. Ripottele pinnalle mansikat. Valmistusaika kestää noin 30 minuuttia.