top of page

Mausteinen punajuuri

Herkullisen punaiset ja monikäyttöiset punajuuret löytävät tiensä monen suomalaisen keittiöön rosollin ja punajuurilaatikon muodossa. Mutta mihin kaikkeen muuhun punajuuret sopivat? Tässä on ihana resepti!

Työaika: 30 min Annokset: 2 annosta Kategoria: Alkruruoka


Ainekset

2 Punajuurta

1rkl Oliiviöljyä

1tl Harissaa

1/4tl Juustokuminaa

Suolaa ja pippuria maun mukaan

Persiljaa (ei välttämätön)



Valmistusohje

Kuumenna uuni 200-210 asteiseksi. Levitä leivinpaperi pellille. Kuori punajuuri ja leikkaa lohkoiksi (6-7mm).


Laita punajuuri pellille, pirskottele päälle oliiviöljyä ja sekoita käsin. Mausta maustesekoituksella (suola, pippuri, juustokumina, harissa).


Paista 20-30min kunnes punajuuret ovat pehmeitä. Kääntele punajuuret välillä.


Ota punajuuret uunista ja riputtele päälle parmesaania ja persiljaa. Tarjoile suosikkikastikkeen tai majoneesin kanssa.


38 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
logo_text.png

Toimitamme kasvisruokaa

Suomen markkinoille

Tilaa uutiskirje

Kiitos tilauksesta!

Seuraa meitä

  • Instagram
  • Facebook
bottom of page