top of page

Mausteinen punajuuri

Herkullisen punaiset ja monikäyttöiset punajuuret löytävät tiensä monen suomalaisen keittiöön rosollin ja punajuurilaatikon muodossa. Mutta mihin kaikkeen muuhun punajuuret sopivat? Tässä on ihana resepti!

Työaika: 30 min Annokset: 2 annosta Kategoria: Alkruruoka


Ainekset

2 Punajuurta

1rkl Oliiviöljyä

1tl Harissaa

1/4tl Juustokuminaa

Suolaa ja pippuria maun mukaan

Persiljaa (ei välttämätön)



Valmistusohje

Kuumenna uuni 200-210 asteiseksi. Levitä leivinpaperi pellille. Kuori punajuuri ja leikkaa lohkoiksi (6-7mm).


Laita punajuuri pellille, pirskottele päälle oliiviöljyä ja sekoita käsin. Mausta maustesekoituksella (suola, pippuri, juustokumina, harissa).


Paista 20-30min kunnes punajuuret ovat pehmeitä. Kääntele punajuuret välillä.


Ota punajuuret uunista ja riputtele päälle parmesaania ja persiljaa. Tarjoile suosikkikastikkeen tai majoneesin kanssa.


39 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
bottom of page