Mehukkaita mustikoita mascarponella

Mascarpone-jälkiruoka sopii erinomaisesti kesäpäivän herkuksi. Juuston pehmeys ja hienostunut maku sopii upeasti tasapainottamaan mustikkan raikasta makua.

Työaika: 20 min/ 5 tuntia Annokset: 5 annosta Kategoria: Jälkiruoka


Ainekset

250 g Schlagfix Mascarponea

100 g Sokeria

200 ml Kasviskermaa

Vaniljatanko tai 2 tl Vaniljasokeria

200 g Mustikoita


Valmistusohje

Vatkaa kerma sokerin kanssa Lisää mascarpone ja sekoita.


Halkaise vaniljatanko ja kaavi siemenet. Lisää ne mascarponeen ja kermaan, sekoita.


Lisää mustikat, sekoita. Mikäli käytät pakastemarjoja, ne tulee ensi sulattaa ja kaikki nesteet valutettava.


Kaada massa kulhoihin, jäähdytä 5-6 tuntia. Koristele tuoreilla mintun oksilla.

14 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki