Mozzarella myskikurpitsapasta

Kokeile kurpitsaa helpossa pastassa! Paahdetut kurpitsakuutiot sopivat tosi hyvin Mozzarella juuston pariksi. Myskikurpitsa paahdettuna siitä tulee ihana pastakastike!

Työaika: 25 min Annokset: 4 annosta Kategoria: Pääruoka


Ainekset

Kurpitsasose


400 g Myskikurpitsaa

1 ½ dl Vettä

½ tl Suolaa


Pasta


4 Valkosipulinkynttä

2 rkl Öljyä

2 dl Kaurakermaa

5 Salvianlehteä

1 dl Sheese Mozzarella grated

½–1 tl Suolaa

¼ tl Mustapippuria

250 g Fettuccine pastaa


Valmistusohje

Halkaise kurpitsa ja poista siemenet. Leikkaa kurpitsa pieniksi kuutioiksi. Keitä kuutioita suolalla maustetussa vedessä 20 minuuttia. Soseuta kurpitsat keitinvesineen sauvasekoittimella.


Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet.


Kuumenna öljy paksupohjaisessa kattilassa. Kuullota valkosipulia kolme minuuttia miedolla lämmöllä. Lisää kurpitsasose ja kaurakerma. Keitä 10 minuuttia niin, että kastike saostuu hieman paksummaksi.


Hienonna salvianlehdet. Lisää mozzarella vegejuusto. Lisää ne kastikkeeseen ja sekoita, kunnes juusto on sulanut. Mausta suolalla ja mustapippurilla.


Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan.


Sekoita pasta kastikkeen joukkoon.



40 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki