Muffinssit suklaa- ja mansikkakuorrutteella

Muffinsseja maistuvat jälkiruokana, välipalana ja jopa aamiaisella. Leivo resepteillämme muffinsseja ja kuppikakkuja juhliin, ystävälle tai ihan vain omaksi iloksi. Raaka-aineita muuttamalla niistä saa arkisia, juhlavia, suolaisia tai makeita.

Työaika: 60 min Annokset: 10 annosta Kategoria: Leivonta


Ainekset

Muffinssit


2,5 dl Kauramaitoa

1/2 dl Rypsiöljyä

1,5 dl Sokeria

1/2 tl Suolaa

1/2 tl Vaniljajauhetta

3 dl Vehnäjauhoja

1 tl Leivinjauhetta

1/2 tl Ruokasoodaa


Suklaakuorrute


½dl Soijavispiä

100g Schlagfix Mascarpone style 3rkl Suklaakastiketta tai kaakaojauhetta


Mansikkakuorrute


½dl Soijavispiä 100g Schlagfix Mascarpone style 3rkl Mansikkahilloa


Valmistusohje

Laita uuni kuumenemaan 190 asteiseksi


Sekoita kauramaito, rypsiöljy, sokeri, suola ja vaniljajauhe. Lisää jauhot, (kaakaojauhe), leivinjauhe ja ruokasooda nesteen joukkoon ja sekoita tasaiseksi.


Jaa taikina muffinssivuokiin ja paista esilämmitetyn uunin keskitasolla 20 minuuttia tai kunnes pohjat ovat kypsyneet. Anna muffinien jäähtyä ennen kuorruttamista.


Vatkaa soijavispi ja lisää joukkoon mascarpone. Jaa puolet seoksesta suklaakuorrutetta ja puolet mansikkakuorrutetta varten. Lisää toiseen suklaakastiketta ja toiseen mansikkahillo. Pursota kuorrute jäähtyneiden muffinien päälle. Koristele tuoreilla marjoilla tai koristerakeilla.


192 katselukertaa0 kommenttia