Nuudeli-tofukeitto

Helppo, vegaaninen ja gluteeniton nuudeli tofukeitto. Jaa nuudelit ja tofu lautasille ja kauho kuumaa keittoa päälle. Asettele kevätsipulia keittoannosten pinnalle. Nauti!

Työaika: 30 min Annokset: 3 annosta Kategoria: Tofu


Ainekset

1pkt Bon Soya Tofu valkosipulilla

5dl Vettä

1rkl Riisiviinietikkaa

2ps Misokeittoaineksia

150g Täysjyvänuudeleita

Kolmannes kurkkua Tuoreita herneitä Parsakaali

4dl Salaattipinaattia

1 Kevätsipuli

(suolaa)

Lisäksi

Öljyä paistamiseen Seesamsiemeniä


Valmistusohje

Viipaloi kurkku ja hienonna kevätsipuli. Pilko parsakaali. Pese herneet.


Kuumenna vesi kattilassa. Lisää joukkoon, etikka ja misokeittoainekset. Lisää parsakaali ja herneet. Keitä noin 5 minuuttia.


Keitä nuudelit kypsiksi kiehuvassa vedessä erillisessä kattilassa.


Leikkaa tofu kuutioiksi ja paista kuutiot tilkassa öljyä kauniin ruskeiksi.


Annostele nuudelit ja tofu keittolautasille. Kaada kuuma misoliemi päälle. Viimeistele annokset kurkkuviipaleilla, pinaatilla ja kevätsipulilla. Ripottele päälle seesamsiemenet. Maista ja lisää tarvittaessa suolaa.

6 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki