Helppo, vegaaninen ja gluteeniton nuudeli tofukeitto. Jaa nuudelit ja tofu lautasille ja kauho kuumaa keittoa päälle. Asettele kevätsipulia keittoannosten pinnalle. Nauti!
Työaika: 30 min Annokset: 3 annosta Kategoria: Tofu
Ainekset
5dl Vettä
1rkl Riisiviinietikkaa
2ps Misokeittoaineksia
150g Täysjyvänuudeleita
Kolmannes kurkkua Tuoreita herneitä Parsakaali
4dl Salaattipinaattia
1 Kevätsipuli
(suolaa)
Lisäksi
Öljyä paistamiseen Seesamsiemeniä
Valmistusohje
Viipaloi kurkku ja hienonna kevätsipuli. Pilko parsakaali. Pese herneet.
Kuumenna vesi kattilassa. Lisää joukkoon, etikka ja misokeittoainekset. Lisää parsakaali ja herneet. Keitä noin 5 minuuttia.
Keitä nuudelit kypsiksi kiehuvassa vedessä erillisessä kattilassa.
Leikkaa tofu kuutioiksi ja paista kuutiot tilkassa öljyä kauniin ruskeiksi.
Annostele nuudelit ja tofu keittolautasille. Kaada kuuma misoliemi päälle. Viimeistele annokset kurkkuviipaleilla, pinaatilla ja kevätsipulilla. Ripottele päälle seesamsiemenet. Maista ja lisää tarvittaessa suolaa.
Comments