Parsakaalikeitto

Paljon parsakaalia sisältävä ruokavalio tarjoaa keholle monia hyötyjä. Tarjoile paistetun halloumin ja kurpitsansiementen kanssa!

Työaika: 25 min Annokset: 4 annosta Kategoria: Alkuruoka


Ainekset

600 g Parsakaalia

400 g Perunaa

1 Salottisipuli

125g Sheese Creamy chives

2 rlk oliiviöljyä

Suolaa


Valmistusohje

Puhdista ja pese parsakaali ja leikkaa se pieniksi paloiksi. Pese ja kuori perunat ja leikkaa ne kuutioiksi. Kuori ja viipaloi salottisipuli.


Kuullota sipuli katilassa oliiviöljyssä kunnes se on pehmeää. Laita parsakaali ja perunat samaan kattilaan ja paista noin 5 min kokoajan sekoittaen.


Lisä vesi siten että se peittää vihannekset ja mausta suolalla. Anna hautua 20-25 minuuttia, kunnes vihannekset pehmenevät.


Soseuta vihannekset sauvasekoittimella tasaiseksi massaksi ja lisää Sheese Creamy chives levite. Sekoita hyvin.


Tarjoile kuumana ja koristele vaikka rapeilla krutonkeilla.

17 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki