Risotto Greek white fetalla

Olkaa hyvä, aivan mahtavan makuinen vegaaninen risotto! Risoton voi tarjoilla sellaisenaan tai lisukkeena. Ah, niin hyvää ja nyt haluaisimme jakaa sen sulle!

Työaika: 50 min Annokset: 4 annosta Kategoria: Pääruoka


Ainekset

1pkt Astrid and Aporna Kycklingbitar

3dl Risottoa

2dl Pakastekasviksia

5 Tankoparsaa

200g Kolios Vegan white feta

5dl Puolimakeaa valkoviiniä

4dl Kasvislientä

1tl Carrya

1tl Paprikajauhetta

Pippuri ja suola

Korianteria koristeluun

Tarvittaessa 2dl vettä + 1rkl siirappia


Valmistusohje

Kuumenna kattilassa ½dl öljyä. Lisää mausteet carry ja paprikajauhe sekä pakastekasvikset.


Kun nämä ovat sulaneet hieman, lisää Kycklingbitar. Ruskista.

Lisää joukkoon viipaloitu tankoparsa ja risottoriisi. Kuullota hetki.


Lisää viini ja kasvisliemi vähitellen. Sekoita joka parin minuutin välein. Kun neste on imeytynyt, lisää vuorotellen viini ja kasvisliemi vähitellen pienissä erissä sitä mukaan kun neste imeytyy riisiin (n. 20 min).


Lisää valmistuksen lopussa vielä Vegan white feta. Sekoita huolellisesti niin että feta sulaa.


Mausta suolalla ja pippurilla. Lisää tarvittaessa 2dl vettä, joka on laimennettu 1rkl siirapilla, mikäli risotosta tulee liian hapanta (tämä riippuu viinistä). Sokeriliuos tasapainottaa hapakkuutta.

Koristele korianterilla. Nauti.


94 katselukertaa0 kommenttia