Rucolasalaatti Italian style parmesaanilla

Rucola-salaatti on kotoisin Italiasta, missä se kasvaa luonnonvaraisena. Tarjoile rucolasalaattia pääruoan ohessa tai alkupalana. Laktoositon ja gluteeniton Mozzarella juusto tekee mausta täysin italialaisen!

Työaika: 15 min Annokset: 2 annosta Kategoria: Alkuruoka


Ainekset

Salaattiin:


50g Sheese Italian style parmesan

2 Kourallista rukolaa tai salaatinlehtiä (pesty ja kuivattu)

4 Aurinkokuivattua tomaattia

Siemensekoitus (auringonkukka, kurpitsa, rusinat, kuivatut marjat)

Granaattiomena siemeniä

Punasipulia


Kastikkeeseen:


1dl Oliiviöljyä

½dl Balsamicoa

1tl Siirappia tai hunajaa

1tl Sinappia

Suolaa ja pippuria myllystä


Valmistusohje

Valmista kastike sekoittamalla ainekset keskenään. Sekoita huolellisesti kunnes kaikki ainekset sekoittuvat tasaisesti.


Suuressa kulhossa sekoita rukola, ak-tomaatit, siemenet, granaattiomena, viipaloitu punasipuli, rusinat. Lisää raastettu gluteeniton ja soijaton Sheese Italian style parmesan.


Kaada päälle valmistamasi kastike ja tarjoile heti.