Rucola-salaatti on kotoisin Italiasta, missä se kasvaa luonnonvaraisena. Tarjoile rucolasalaattia pääruoan ohessa tai alkupalana. Laktoositon ja gluteeniton Mozzarella juusto tekee mausta täysin italialaisen!
![](https://static.wixstatic.com/media/1f640e_340399b77bcc4c38b1a0c0fbe97e00e4~mv2.jpg/v1/fill/w_147,h_98,al_c,q_80,usm_0.66_1.00_0.01,blur_2,enc_auto/1f640e_340399b77bcc4c38b1a0c0fbe97e00e4~mv2.jpg)
Työaika: 15 min Annokset: 2 annosta Kategoria: Alkuruoka
Ainekset
Salaattiin:
2 Kourallista rukolaa tai salaatinlehtiä (pesty ja kuivattu)
4 Aurinkokuivattua tomaattia
Siemensekoitus (auringonkukka, kurpitsa, rusinat, kuivatut marjat)
Granaattiomena siemeniä
Punasipulia
Kastikkeeseen:
1dl Oliiviöljyä
½dl Balsamicoa
1tl Siirappia tai hunajaa
1tl Sinappia
Suolaa ja pippuria myllystä
Valmistusohje
Valmista kastike sekoittamalla ainekset keskenään. Sekoita huolellisesti kunnes kaikki ainekset sekoittuvat tasaisesti.
Suuressa kulhossa sekoita rukola, ak-tomaatit, siemenet, granaattiomena, viipaloitu punasipuli, rusinat. Lisää raastettu gluteeniton ja soijaton Sheese Italian style parmesan.
Kaada päälle valmistamasi kastike ja tarjoile heti.