top of page

Salsaa avokadolla ja fetajuustolla

Haluaisitko lähteä kanssani pienelle kulinaariselle matkalle. Tällä kertaa meillä on Latinalainen Amerikka ja avokadosalsa. Sinun ei tarvitse edes käynnistää liettä tai uunia - sinun tarvitsee vain pilkkoa kaikki ainekset ja sekoittaa ne keskenään. Maku on täydellinen.

Työaika: --- Annokset: 6 annosta Kategoria: Alkuruoka


Ainekset

4 kpl Tomaatteja

½ Punasipulia

2 Valkosipulinkynttä

2 kpl Avokadoa

1 rkl Hienonnettua persiljaa

3 rkl Punaviinietikkaa

2 Ruokalusikallista oliiviöljyä

½ tl Kuivattua oreganoa

Suola


Valmistusohje

Pilko tomaatit, sipuli, valkosipuli, avokado, Greek style kuutioiksi.

Laita tomaatit, sipuli, valkosipuli, avokado kulhoon ja sekoita varovasti persiljan, oreganon, oliiviöljyn ja etikan kanssa. Lisää Greek style vegejuusto ja anna tekeytyä 2-6 tuntia.


Tarjoile peruna- tai Chazz juureslastujen kanssa.


56 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
logo_text.png

Toimitamme kasvisruokaa

Suomen markkinoille

Tilaa uutiskirje

Kiitos tilauksesta!

Seuraa meitä

  • Instagram
  • Facebook
bottom of page