Sametinpehmeä suklaamous

Jos rakkaus ensisilmäyksellä olisi jälkiruoka, mikä ruoka se olisi? Anna lahjaksi itsellesi Suklaamousse Valsoian suklaavanukasta.

Työaika: 20 min Annokset: 4 annosta Kategoria: Jälkiruoka


Ainekset

1dl Aquafabaa eli kikherneliuosta (suolatonta)

1tl Sitruunamehua

Ripaus merisuolaa

½dl Sokeria

2prk Valsoia suklaavanukasta

Tuoreita marjoja, pähkinöitä ja kuivahedelmiä

Chiasiemeniä


Valmistusohje

Vaahdota aquafabaa sokerin kanssa kunnes vaahto on kiiltävää. Lisää sitruunamehu ja suola.


Lisää vaahtoon suklaavanukkaat ja sekoita sileäksi mousseksi. Laita jäähtymään jääkaappiin vähintään tunniksi.


Annostele mousse tarjoiluastioihin noin puoleen väliin. Laita päälle marjoja, pähkinöitä, chiansiemeniä sekä esim. viikuna- tai taatelipaloja.


65 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki