Suklaakakkutäyte vegaaniseen kakkuun

Vegaaninen suklaakakku on kaikkien suosikki on tiivis, suklainen ja mehevä. Vegaaninen kakku on helppo tehdä ja maistuu herkulliselta!

Työaika: 20 min Annokset: 1 annos Kategoria: Kakkutäytteet


Ainekset

1dl Kaura- tai soijavispiä

1prk Schlagfix Mascarponea

4 rkl Valsoia La Crema Hasselpähkinä kaakaolevite

(juustokakkuun - 1pss vegegel +1dl vettä)


Valmistusohje

Vispaa vegevispi kuohkeaksi vaahdoks. Lisää mascarpone ja vatkaa lisää, kunnes seos on tasaista ilman kokkareita.


Lisää hasselpähkinälevite ja vispaa hetki.


Jos teet juustokakkua, valmista Vegegel pakkausohjeen mukaan. Kaada hyytelöimisaine ohuena nauhana täytteen joukkoon. Jätä vegegel pois, mikäli valmistat täytekakkua.

51 katselukertaa0 kommenttia