Suolaiset muffinssit

Muffinsseja voi syödä aamu- ja välipalaksi. Leivo reseptillämme muffinsseja juhliin, ystäville tai ihan vain omaksi iloksi.

Työaika: 30 min Annokset: 6 annosta Kategoria: Leivonta


Ainekset

125 g quinoaa, ruskeaa riisiä tai kaurajauhoa

75 g kikhernejauhoa

2 tl välimeren yrttiseosta

1 tl valkosipulijauhetta

2 tl paprikaa

1 tl leivinjauhetta

½ tl ruokasooda

Musta pippuri ja suola

Cayenne-pippuria

1 kesäkurpitsa, raastettuna

6 ruokalusikallista maissia

75g Kolios Cheddar shredded style -raaste

300 ml vettä

2 ruokalusikallista oliiviöljyä


Valmistusohje

Esikuumenna uuni 180 asteeseen ja ota esille 6 muffinssivuokaa.


Sekoita kuivat ainekset keskenään ja lisää joukkoon raastettu kesäkurpitsa, maissi ja Sheese raaste.


Kaada joukkoon vesi ja oliiviöljy ja sekoita massaksi. Jaa taikina tasaisesti muffinssivuokiin ja paista uunissa noin 15-20 minuuttia, kunnes muffinssin kohoavat ja saavat kauniin kultaisen pinnan.


Anna jäähtyä hieman ja syö lämpiminä. Säilytä jääkaapissa ilmantiiviissä rasiassa.


153 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki