Vegaaninen caesarsalaatti kanalla

Kana-caesarsalaatilla on syö hyvä olo -merkki, sillä salaatti on runsasproteiininen ja hyvä pehmeän rasvan lähde. Klassinen salaatti, jossa on rapean salaattipohjan päällä kasviskanaa, krutonkeja, parmesania ja klassinen kastiketta, olkaa hyvä!

Työaika: 30 min Annokset: 4 annosta Kategoria: Salaatit


Ainekset

1 pkt Astrid and Aporna Kycklingbitar 1 Ruukku romaine-salaattia 1 Ruukku jääsalaattia 3-4 Siivua vaalea leipää 1rkl Rypsiöljyä 1 Valkosipulikynsi ½dl Sheese Italian style parmesan


Kastike


100g Kaurafraichea 1 Valkosipulikynsi 1rkl Ravintohiivahiutaleita 1rkl Rypsiöljyä 2tl Soijakastiketta 2tl Sinappia 1tl Agavesiirappia 1rkl Sitruunamehua 2tkl Kapriksia


Valmistusohje

Valmista ensin kastike yhdistämällä kaikki kastikkeen ainekset. Murskaa joukkoon valkosipuli.


Valmista krutongit. Leikkaa vaalea leipä kuutioiksi. Hienonna valkosipuli. Kuumenna paistinpannu ja paista leipä kullanruskeaksi öljyssä. Lisää valkosipuli ja paista vielä hetki. Jätä sivuun jäähtymään.


Käytä samaa paistinpannua myös Astrid och Aporna kyc*klingbitar -suikaleiden paistamiseen. Paista kevyesti öljyssä.


Pese salaatit, kuivaa ja revi lehdet pienemmiksi.


Yhdistä kaikki ainekset ja ripottele lopuksi päälle vegaanista parmesaania. Mausta kastikkeella juuri ennen tarjoilua. Nauti!

19 katselukertaa0 kommenttia