Vegaaninen hedelmäkuivakakku

Perinteiset kuivakakut ovat suosittuka niin arjen kahvipöydässä kuin juhlavassa kakkubuffassa. Sydämen muotoinen, täydellinen romanttisiin juhliin.

Työaika: 60 min Annokset: 10 annosta Kategoria: Jälkiruoka


Ainekset

2 dl sokeria 1pkt hedelmäkuutioita

2tl ruokasoodaa 1dl rypsiöljyä 3dl soija- tai kaurajogurttia

1rkl valkoviiniaetikkaa ripaus suolaa


Koristeluun

Schlagfix spray cream

Tuoreita marjoja


Valmistusohje

Sekoita kulhossa kuivat ainekset keskenään ja toisessa kulhossa nestemäiset sekä hedelmäkuutiot. Sekoita massat keskenään. Kaada taikina hyvin öljyttyyn ja korppujauhotettuun vuokaan. Paista uunin keskiosassa 175 asteessa n 50min. Anna jäähtyä vuoassa ennen kumoamista. Nauti kermavaahdon ja tuoreiden marjojen kanssa.

61 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki