top of page

Vegaaninen Pasha Schlagfix mascarponella

Perinteinen Pääsiäisherkku valmistuu kädenkäänteessä myös vegaanisena ja maidottomana. Tästä uskomattoman herkullisesta pääsiäisjälkiruoasta tykkää varmasti koko perhe. Helppo juustokakku ilman uunia.

Työaika: --- Annokset: 6 annosta Kategoria: Jälkiruoka


Ainekset

1dl soijavispiä

½dl sokeria

½ sitruunan raastettu kuori

1rkl sitruunamehua

1dl vaniljakaurajogurttia

kourallinen rusinoita

Koristeluun pähkinärouhe


Valmistusohje

Vispaa soijavispi. Lisää sokeri, Mascarpone, sitruunan kuori ja mehu, jogurtti, sekä rusinat. Sekoita huolellisesti vispaamalla.


Pane mascarponeseos valumaan kostutetulla sideharsolla vuorattuun pashamuottiin tai siivilään. Voit käyttää myös suodatinpaperilla vuorattua kahvinsuodatinta.


Anna valua kylmässä yön yli. Kumoa pasha seuraavana päivänä tarjoiluvadille ja koristele pähkinärouheella.


Tarjoa pasha jälkiruokana tai kahvipöydässä.


141 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
bottom of page