Vegaaninen pekonikeitto

Pekonikeitto on paras vaihtoehto kaikille savustetusta mausta tykkääville. Se muistuttaa perheelomaa kesämökillä.

Työaika: 35 min Annokset: 2 annosta Kategoria: Pääruoka


Ainekset

2kpl Isoa porkkanaa 

1kpl Myskikurpitsa 

5kpl Perunaa 

1kpl (varsi) Varsiselleri 

1l Kasvislientä 

1pkt Sheese makea chili vegetuorejuustoa 

Suolaa ja pippuria

Astrid and Aporna Vegepekonia

Tuoreita yrttejä kuten korianteri, tilli tai persilja


Valmistusohje

Pese ja kuori juurekset. Pilko porkkana ja kurpitsa pienemmiksi paloiksi. Lämmitä uuni 175 asteiseksi ja paahda juurekset uunissa kunnes ne ovat pehmentyneet ainakin 20min.


Keitä perunat ja selleri kasvisliemessä, kunnes perunat ja selleri ovat pehmentyneet. Lisää joukkoon uunissa paahdetut juurekset. Mausta suolalla ja pippurilla. Keittele hetki.


Soseuta keitto. Lisää Sheese makea chili vegetuorejuusto. Sekoita huolellisesti kunnes seos on aivan sileää.


Pilko Bejkon aivan pieniksi paloiksi ja paista vegepekoni öljyssä aivan rapeaksi.


25 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki