Soijapohjainen leikkele, kaurapohjainen ruokakerma ja makeuttamaton soijajogurtti toimii parhaiten tässä reseptissa! Ylihyvä vegaaninen voileipäkakku!
Työaika: 40 minuuttia + yön yli jääkaapissa Annokset: 10 annosta Kategoria: Alkuruoka
Ainekset
24 vaalean leivän viipaletta Kasvisfondant tai kasvislientä kostutukseen
Täyte
1prk Sheese Cheddar style spread + 2dl maustamaton soijajogurtti Paprika pilkuttuna 1pkt Bon Soya Soija-viherpippurileikkele pilkottuna Sinappikurkkusalaatti
Koristelu
Sheese Cheddar style spread + maustamaton soijajogurtti Tuoteita yrttejä tai salaattisekoitusta
Valmistusohje
Valmista täyte. Pilko paprika ja viherpippurileikkele. Sekoita cheddar levite ja soijajogurtti tasaiseksi seokseksi.
Leikkaa leipäpalojen reunat pois. Levitä tuorekelmun päälle leivänviipaleet vierekkäin 2x4. Kostuta leivänviipaleet kasvisliemellä.
Levitä ½ täytteistä ensimmäiseen viipalekerrokseen niin että ensin tulee leviteseos, sen päälle paprika ja viherpippurileikkele ja päällimäiseksi sinappikurkkusalaatti.
Levitä seuraavaan väliin samassa järjestyksessä loput täytteistä. Peitä kakku kolmannella leipäkerroksella, kostuta viipaleet ja kiedo kakku tuorekelmun sisään tiukaksi paketiksi. Anna vetäytyä yön yli jääkaapissa.
Seuraavana päivänä ota tuorekelmu pois. Sekoita cheddar levite soijajogurttiin ja levitä se voileipäkakun pintaan sekä reunoihin. Koristele vihreillä.
Comments