Vegaaniset rahkapullat

Rahkapullat tuovat mieleen pääsiäisen, mutta ne maistuvat myös muulloin. Rahkapullassa on perinteinen pullataikina ja täytteenä mehevä rahkasydän. Valmista herkulliset rahkapullat nopeasti tämän reseptin mukaan.

Työaika: 60 min Annokset: 10 annosta Kategoria: Leivonta


Ainekset

Taikina

2½dl Kasvismaitoa 7dl Vehnäjauhoja ½dl Sokeria 1pss Kuivahiivaa 1tl Kardemummaa 1dl Leivontamargariini Ripaus suolaa


Rahka


1prk Sheese Creamy original

1dl Vispattua soijavispiä

1tl Vaniljasokeria

½dl Sokeria


Valmistusohje

Valmista taikina. Lämmitä kasvismaito kädenlämpöiseksi. Lisää joukkoon hiiva, sokeri, suola ja kardemumma. Sekoita ja anna hiivan turvota 5min. Lisää jauhot ja kasvirasvat. Vaivaa huolellisesti. Laita taikina lämpimään kohoamaan.


Pyöritä taikinasta pullat ja laita pellille. Jätä vähäksi aikaa kohoamaan liinan alla.


Valmistele ”rahkatäyte”. Painele pullien keskelle esim. kupin pohjalla kuopat. Täytä kuopat rahkatäytteellä.


Laita uuniin 225 asteeseen 20-25 minuutiksi. Nauti.


150 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki