Vesimeloni-fetasalaatti

Vesimeloni on täydellinen marja melkein mihin tahansa salaattiin. Ja kummallista kyllä, se sopii parhaiten suolaisten ruokien, kuten pehmeiden juustojen tai suolalihan, merenelävien, erilaisten yrttien, sipulien ja vihannesten kanssa. Vesimeloni-fetasalaatti on helppo valmistaa ja erittäin terveellinen kesäruokavaihtoehto.

Työaika: 15 min Annokset: 4 annosta Kategoria: Alkuruoka


Ainekset

880g Vesimeloni

200g Sheese greek style fetatyylinen vegejuusto

80g Oliiviöljy

40g Pinjansiemeniä

40g minttu

0,04g kuiva oregano


Valmistusohje

Kuori vesimeloni ja kaavi siitä siemenet, leikkaa erikokoisiksi paloiksi.


Liota Greek style kasviskermassa ja kauramaidossa ja leikkaa kuutioiksi.


Sekoita salaatin ainekset keskenään ja lisää minttu. Lorauta joukkoon hieman oliiviöljyä. Lisää pinjansiemenet sekä oregano.


58 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki