Helpot alkupalat

Työaika:

Annokset:

7 min

6 annosta

Kategoria:

Alkuruoka

Helpot vegaaniset alkupalat ilahduttavat sinua pikantilla maulla. Mielenkiintoinen yhdistelmä tomaateista, pestosta ja viinietikasta vegaanijuuston kanssa.

Ainekset

6 Kolios Classic slices -viipaletta puoliksi leikattuna.

6 leipäviipaletta oman makusi mukaan

15 puoliksi leikattua kirsikkatomaattia

6 rkl pestoa

Oliiviöljyä

Balsamiviinietikka

Suola ja mustapippuria

Valmistusohje

Vaihe 1

Paahda leivät, anna niiden jäähtyä hieman ja levitä ruokalusikallisen verran pestoa jokaiselle viipaleelle


Vaihe 2

Laita Kolios Classic slices -viipalepuolikkaat ja kirsikkatomaattipuolikkaat leipien päälle


Vaihe 3

Ripottele oliiviöljyä ja balsamiviinietikka ja mausta suolalla ja pippurilla