top of page

Kääretorttu Mascarponella

Se on kevyt ja todella maukas jälkiruoka. Makea pohja ja silkinpehmeä täyte tekee parhaan yhdistelmän ikinä!

Työaika: 80 min Annokset: 8 annosta Kategoria: Leivonta


Pohja

3dl sokeria

1/4tl suolaa

1½dl öljyä

2dl banaanisosetta

2tl vaniljasokeria

6dl vehnäjauhoja

1rkl leivinjauhetta

3dl vissyä


Täyte

Mansikkahillo

Koristeluun pähkinämurua


Valmistusohje

Sekoitetaan keskenään sokeri, suola, öljy, banaanisose ja vaniliini. Vatkataan tehosekoittimella.


Lisätään seokseen puolet vehnäjauhoja + leivinjauhetta. Sekoitetaan. Lisätään loput vehnäjauhot ja vissy. Sekoitetaan huolellisesti (Vinkki! Suosittelen lisäämään jauhot siivilän läpi, näin kakusta tulee vielä ilmavampaa).


Levitetään taikina tasaisesti kahdelle leivinpaperoidulle uunipellille ja uuniin 30 minuutiksi 175 asteeseen tai kunnes pohja on kypsä. Jäähdytä.


Levitä jäähtyneelle pohjalle mascarponea paksu kerros ja laita päälle mansikkahillo. Kääri torttu tiiviiksi kääröksi. Laita jääkaappiin pariksi tunniksi. Ennen tarjoilua ripottele päälle pähkinämurua.

328 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
bottom of page