Kasvis kala-filee keitetyillä perunoilla ja kirsikkatomaateilla

Työaika:

Annokset:

25 min

2 annosta

Kategoria:

Pääruoka

Nopea ja suosittu vegaanisen kalafileen resepti. Riippumatta siitä, minkä lisukkeen valitset, illallinen tulee olemaan hieno.

Ainekset

1 pakkaus (200 g) Frasig fiskfilé Astrid Och Aporna

10 keskikokoista perunaa

2 oksallinen kirsikkatomaatteja

suolaa

tilliä

pari salaatinlehteä

oliiviöljyä

Valmistusohje

Vaihe 1

Kuumenna paistinpannu tai uuni, laita ”kala”-filee lämpenemään


Vaihe 2

Keitä perunat


Vaihe 3

Asettele filee salaatinlehtien päälle, asettele perunat sen viereen ja lorauta päälle hieman oliiviöljyä.

Hienonna tilli ja ripottele perunoiden päälle


Vaihe 5

Laita oksallinen kypsiä kirsikkatomaatteja lautaselle. Illallinen on valmis! Hyvää ruokahalua!