Paahdettu juuressalaatti grillivegejuustolla

Työaika:

Annokset:

35 min

4 annosta

Kategoria:

Alkuruoka

Paahdettu juuressalaatti on täydellinen syksyn ja talven salaatti. Miten hyvältä se maistuukaan!

Ainekset

200g Sheese Grilling block vegegrillijuusto

200g myskikurpitsaa

4 pientä punajuurta

1 appelsiini

1rkl pinjansiemeniä

rosmariinia

1rkl viinietikkaa

3rkl oliiviöljyä

3 hyppysellistä suolaa

Valmistusohje

Vaihe 1

Poista kuori myskikurpitsasta ja punajuurista, leikkaa kuutioiksi ja asettele leivinpaperoidulle pellille.


Vaihe 2

Ripottele päälle rosmariini, oliiviöljy ja suola. Paista 180 asteessa 25 minuutin ajan.


Vaihe 3

Sillä aikaa kun juurekset ovat paistumassa, viipaloi vegejuusto ja paista pannulla tai grillissä.


Vaihe 4

Sekoita keskenään kastikkeen ainesosat. Kun juurekset ovat valmiita, sekoita kaikki ainekset keskenään ja lisää kastike. Asettele Grilling block vegejuusto salaatin pinnalle. Nauti.