Sametinpehmeä suklaamous

Työaika:

Annokset:

20 min

4 annosta

Kategoria:

Jälkiruoka

Jos rakkaus ensisilmäyksellä olisi jälkiruoka, mikä ruoka se olisi? Anna lahjaksi itsellesi Suklaamousse Valsoian suklaavanukasta.

Ainekset

1dl Aquafabaa eli kikherneliuosta (suolatonta)

1tl Sitruunamehua

Ripaus merisuolaa

½dl Sokeria

2prk Valsoia suklaavanukasta

Tuoreita marjoja, pähkinöitä ja kuivahedelmiä

Chiasiemeniä

Valmistusohje

Vaihe 1

Vaahdota aquafabaa sokerin kanssa kunnes vaahto on kiiltävää. Lisää sitruunamehu ja suola.


Vaihe 2

Lisää vaahtoon suklaavanukkaat ja sekoita sileäksi mousseksi. Laita jäähtymään jääkaappiin vähintään tunniksi.


Vaihe 3

Annostele mousse tarjoiluastioihin noin puoleen väliin. Laita päälle marjoja, pähkinöitä, chiansiemeniä sekä esim. viikuna- tai taatelipaloja.