top of page

MIKSI ECOLINK?

Jo vuodesta 2015 Ecolink on toiminut luotettavana ja tehokkaana vegaanituotteiden toimittajana Suomessa. Tällä hetkellä toimitamme vegaanisia elintarvikkeita Suomen suurimmille kauppaketjuille ja HoReCa -alan yrityksille. Ensimmäiset tuotteemme olivat kymmenkunta kasvirasvavalmistetta, mutta tällä hetkellä valikoimassamme on laaja valikoima vegaanituotteita makeisista ja leivonnaisista aina lihankorvikkeisiin ja valmisruokiin. Kasvatamme valikoimaamme edelleen markkinakysynnän mukaan.

Workers with Name Tags_edited.jpg

OLETKO KAUPPIAS?

Tuotteemme ovat tällä hetkellä saatavilla yli 1000 myymälästä ympäri Suomea, mukaan lukien suurimmat kauppaketjut - K- ja S-ryhmä. Laajennamme tuotevalikoimaamme jatkuvasti sekä kasvatamme yhteistyökumppaniverkostoa.

Oletko K-kauppias ja haluaisitko lisätä valikoimiisi vegaanisia tuotteita? Tutustu valikoimaamme. Kaikki tuotteemme ovat saatavilla Keskosta tai voit olla yhteydessä suoraan meihin tiedustelemaan lisää.

Tutustu valikoimaamme.

Food Truck Owners_edited.jpg

OLETKO RAVINTOLOITSIJA?

Nykymaailmassa olisi hyvä olla vaihtoehtoja jokaiseen makuun, niin myös vegaanille. Miten olisi kasvispizza vegaanijuustolla? Tai hodari kasvismakkaralla? Vegaanille ja kananmunalle yliherkille sopivia leivonnaisia kahvilassasi?

 

Kaikki tämä löytyy valikoimastamme. Toimimme tällä hetkellä suurimpien tukkujen kuten Wihuri, Heino ja Kespron toimittajina, mutta teemme myös suoratoimituksia. Kysy lisää.

 

Katso resepti-ideoitamme tai lataa HoReCa -katalogimme.

Food Truck Owners_edited.jpg
bottom of page