top of page

ECOLINK OY

8

VUOTTA  MARKKINOILLA

12

TUOTEMERKKIÄ

yli60

TUOTETTA

Kasvisruoan toimittaja

Ecolink toimii vuodesta 2015, jolloin perustajat ryhtyivät vegaaneiksi ja alkoivat toimittaa vegaanisia elintarvikkeita kauppaketjuille ja HoReCa-alan yrityksille. Ensimmäiset tuotteemme olivat kymmenkunta kasvirasvavalmistetta, joista valikoimamme kasvoi hiljalleen yli 50 eri tuotteeseen ja 13 tuotemerkkiin.

 

Nykyään Ecolink on ammattilaisten ja samanhenkisten ihmisten ryhmä, jota yhdistää yhteinen idea: näyttää, että kasvisruokakin voi olla maukasta, ravitsevaa ja monipuolista. Tunnustamme kasvavan tarpeen ja kysynnän vegaanisilla markkinoilla ja haluamme tarjota mahdollisimman ajankohtaisen ja kattavan tarjonnan laadukkaita vegaanisia tuotteita, jotka myös vastaavat asiakkaidemme tarpeita.

vegetarian-diet.jpg

Yritystiedot

Ecolink Oy
Y-tunnus: 2312501-7
Verkkolaskuosoite:
003723125017

OKOYFIHH

OIVA-RAPORTTI

Missio

Toimintamme tärkeimpänä tavoitteena on tuoda vegaaniset tuotteet paremmin saataville myös Suomen markkinoille ja aivan kaikille. Asuipa henkilö kaupungissa tai maalla, haluaisimme tarjota hänelle mahdollisuuden saada suosikkituotteitaan myös lähikaupastaan. Pidämme myös hyvin tärkeänä, että tuotteet ovat paitsi herkullisia ja laadukkaita, mutta myös vastuullisesti ja ympäristöä ajatellen tuotettuja.

Kale United

Ecolink liittyi Kale Unitediin vuonna 2021. Kale United on dynaaminen ja innovatiivinen yritys, joka on auktoriteetti kasviperäisten tuotteiden toimittajien keskuudessa, ja auttaa parhaita kasviperäisiä brändejä menestymään massatuotannossa. Perustettu vuonna 2018 Ruotsissa, Kale United on eettinen holdingyhtiö, jonka visio on luoda maailma, jossa kasviperäisiä tuotteiden käyttö on vallitsevaa. Heidän missionsa on lisätä kasvipohjaisten tuotteiden maailmanlaajuista saatavuutta ja tietoisuutta. Kale United tekee kasvipohjaisista tuotteista ja brändeistä pelinmuuttajia maailmanlaajuisesti. Osana suurta Kale United -perhettä Ecolinkillä on mahdollisuus kasvattaa ja laajentaa merkittävästi maailman parhaiden vegaanituotteiden valikoimaa Suomen markkinoilla.

Ecolink Kale United.png

Yhteistyökumppanit

kesko_edited.jpg
Aimo Valio logo Ecolink.png
Ecolink Ruokaboksi.png
Ecolink Vegekauppa 2.png
Ecolink Anton and Anton.png
bottom of page