top of page

Mustikkapirtelö banaanilla ja kiivillä

Virkistävä ja vitamiinirikas kesäpirtelö. Tämä on oikein makuräjähdys! Banaani tekee tästä herkusta ruokaisaa ja kiivi tuo ihanaa raikkautta ja keveyttä.

Työaika: 10 min Annokset: 1 annos Kategoria: Jälkiruoka


Ainekset

1 kpl Kypsää banaania

150-200 g Mustikka

1 kpl Kiivi

2,5dl Kauramaitoa


Valmistusohje

Leikkaa banaani ja kiivi paloiksi, lisää tehosekoittimeen mustikoiden kanssa ja vatkaa tasaiseksi. Jos kiivi antaa voimakkaan happamuuden - lisää vähän sokeria.


Kaada kauramaito kulhoon ja vatkaa hieman marjojen kanssa.


Kaada pirtelö lasiin, koristele Schlagfix vispillä ja ripottele päälle muutama mustikka. Nauti kesästä ja vitamiineista!

131 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
bottom of page