Pinaattiletut tuorejuustolla ja avocadolla

Pinaattiletut ovat helppo tapa saada hieman vihreää ruokavalioonsa. Pinaattiletut tuorejuustolla käy kokoaisesta ateriasta ja voi syödä aamupalaksi, lounaaksi tai välipalaksi..Myös lapsille terveellinen pinaatti uppoaa lettujen muodossa. Parhaat pitsireunaiset kesälounaaksi letut syntyvät valurautapannulla.

Työaika: 35 min Annokset: 4 annosta Kategoria: Alkuruoka


Ainekset

Letut:

Kaksi kourallista pinaattia

3dl Vehnäjauhoja

3dl Vettä

Ripaus suolaa

1rkl Rypsiöljyä


Tuorejuusto:

½pkt Sheese Creamy chives vegetuorejuustoa

2rkl Maustamatonta soijajogurttia

Ripaus suolaa ja pippuria


Kasvikset:

Erivärisiä tomaatteja

1 Kypsä avocado

Kourallinen korianteria


Valmistusohje

Sekoita lettutaikina tehosekoittimessa. Paista letut.


Sillä aikaa kun letut ovat paistumassa, valmista tuorejuusto sekoittamalla Creamy chives ja soijajogurtti. Mausta mausteilla. Pilko kasvikset.


Lado lettujen päälle lusikallinen tuorejuustoa ja kasviksia. Tarjoile heti.


61 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki