Parsatofupaistos

Työaika:

Annokset:

70 min

6 annosta

Kategoria:

Leivonta

Parsatofupaistos sopii erinomaisesti niille, jotka kaipaavat vaihtelua elämässä ja haluavat kokeilla jotain muuta kuin perinteisiä reseptejä

Ainekset

1 iso lehtitaikinalevy

½ parsakaalia

8kpl varsiparsaa

½ Sheese Mozzarella grated 

½pkt pehmeää tofua

1pkt vegaanista kermaa

2rkl ravintohiivaa

suolaa ja pippuria

Valmistusohje

Vaihe 1

Vuoraa vuoan pohja ja reunat lehtitaikinalevyllä.


Vaihe 2

Viipaloi parsakaali pienemmiksi ja paista hetki öljyssä. Mausta suolalla ja pippurilla.


Vaihe 3

Kuori varsiparsat ja keitä 2min suolatussa vedessä.


Vaihe 4

Valmistele  Sheese Mozzarella-tofu-kermaatäyte. Murskaa esim. haarukalla tofu, lisää  Sheese Mozzarella. Kaada joukkoon kerma ja lisää oluthiutaleet. Mausta  suolalla ja pippurilla.


Vaihe 5

Laita parsakaali ja Sheese Mozzarella-tofutäyte piirasvuokaan ja koristele varsiparsalla.


Vaihe 6

Laita uuniin 200 asteeseen, paista 35-40 minuuttia tai kunnes taikina on kypsä. Anna paistoksen vetäytyä noin 15 minuuttia tai nauti jäähtyneenä.